Euriteh – furnizor de tehnologie pentru SMID Bihor

Avem o pasiune, pe care cu siguranta o intuiti deja: tehnologia. Mai exact tehnologia potrivita la locul potrivit, obiectivul nostru primordial fiind utilitatea. Cand alegem un producator de utilaje, analizam si intoarcem pe toate fetele fiecare aspect esential, fiecare caracteristica, inainte de a lua decizia finala. In acest caz am ales din nou producatorul italian Venieri, pentru echilibrul dintre calitate, performante si pret.

Italia nu trebuie sa faca prea mari eforturi in a vinde, practic orice. Italienii se nasc cu nume parca predestinate pentru creatori de moda, bucatari, compozitori, pictori. Ca sa nu mai vorbim de supermasini. Prin urmare, efortul acestora in alegerea unui nume pentru o marca este nul. Simpla evocare a unui brand italian te duce inconstient cu gandul la un design spectaculos, la performante ametitoare sau la arome proaspete savurate sub soarele Mediteranei. Din acest punct de vedere, Italia poate sa produca aproape orice, fiind sigura de succesul de marketing al produsului rezultat.

Chiar daca o comparatie cu Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Pagani sau Maserati e “putin” cam exagerata, Venieri are acelasi ADN. Cine spune ca nu poti avea stil cand te cateri peste mormane de moloz sau cand incarci deseuri la linia de sortare? Poate cei 71 CP nu se compara cu cei aproape 710 CP  ai unui Aventador, dar pentru categoria din care face parte – 5,6 tone – performanta e remarcabila. Si in mod sigur, nici chiar Bugatti Veyron nu s-ar descurca la fel de bine cu o cupa de 2,5 m³ agatata de grila radiatorului.

Modelul livrat are 2 viteze pentru mersul inainte, 2 pentru mersul inapoi, un motor de 3.3 litri, in 4 cilindri. Incarca la peste 2,5 metri inaltime si nu se poticneste in prea multe obstacole, fiind articulat si avand tractiune pe toate rotile.

Primele doua incarcatoare destinate Sistemului de Management Integrat al Deseurilor din judetul Bihor au ajuns saptamana trecuta la Oradea, in scurt timp fiind urmate de inca doua.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți