Euriteh – furnizor tehnologie pentru TMB Alba

Săptămâna aceasta am mai făcut un pas spre finalizarea proiectului din județul Alba, “Construirea Centrului de management integrat al deșeurilor Galda de Jos”, livrând cele trei camioane cu hooklift pentru stația de sortare și stația de tratare mecano-biologică. Și în acest proiect am putut conta pe profesionalismul și promptitudinea partenerilor noștri. În formula aceasta am livrat doar în anul 2015 23 de camioane Iveco în 4 județe: Covasna, Maramureș, Alba și Hunedoara.

Un alt partener deosebit este Hyva România, care a răspuns impecabil diferitelor provocări pe care le-am avut, fie că a fost vorba de tipurile de șasiu pentru care trebuia să adapteze suprastructura, de cerințele tehnice ale proiectului sau de timpul limitat de implementare. Astfel, până acum, în 2015, 28 de camioane carosate de Hyva România au intrat în patrimoniul autorităților locale, gata să-și înceapă de bună voie orele de muncă în folosul comunității. Alte 14 se vor alătura lor până la finele anului.

Aceste camioane vor fi salahorii din umbră care vor căra mii și mii de tone de deșeuri, însă nu pe ultimul drum, ca pana acum ci spre o nouă “viață”.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți