Prezentarea Euriteh și a celor mai recente proiecte derulate

Cine suntem și ce facem?

Puteți privi Euriteh ca fiind asemănătoare unui șerpaș, o companie pasionată de provocare, expertă în tehnologia de management a deșeurilor, cu experiență în proiecte complexe, abilă și pregatită să depășească obstacolele care apar pe drumul implementării sistemelor de reciclare în România. EURITEH oferă cu adevarat soluții ADAPTATE LA MEDIU.

Care este obiectul nostru de activitate?

Pentru escaladarea unui munte se pot alege diferite trasee către vârf. Unele trasee pot părea accesibile, dar sunt presărate cu capcane fatale, unele trasee nu duc de fapt nicăieri, iar altele sunt cunoscute doar de experți fiind cele mai sigure. Și în implementarea proiectelor de mediu pot exista multiple variante tehnice. EURITEH este partenerul care propune soluția cea mai viabilă, atât din punct de vedere tehnic cât și financiar, luând grija aceasta de pe umerii beneficiarului. Pentru aceasta ne bazăm pe echipa de specialiști din cadrul firmei alcătuită din ingineri proiectanți, ingineri constructori, tehnologi, bio-chimiști. EURITEH deține competențe tehnice pentru fazele de ofertare, proiectare (construcții civile și flux tehnologic) implementare și asistență tehnică.

Prin ce suntem diferiți?

La fel cum un șerpaș se angajează să călăuzească exploratorii de la baza muntelui unde e soare și liniște până în vârful muntelui și înapoi, prin frig, viscol, întuneric, gheață și prăpăstii și noi derulăm un proiect din faza de proiectare a fluxului tehnologic până în cea de implementare la cheie a automatizărilor pentru linii tehnologice complexe, sau pentru echipamente individuale.

De ce ar trebui să vă intereseze?

Pentru că avem o experiență de peste 10 ani în lucrul cu tehnologii de reciclare, pentru că am învățat în acest timp ce merge și ce nu, care sunt furnizorii de top și cum să adăugăm valoare soluțiilor tehnice, la prețuri competitive.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți