Măturătoarea stradală 636 Green Machines Tennant

Confortabilă și ușor de utilizat

Intuitiva 636 face ca operatorul să lucreze tot timpul relaxat, datorită amplasării ergonomice a comenzilor și a vizibilităţii maxime din orice unghi. Scaunul reglabil și cu suspensii împreună cu radio/CD sunt dotări standard.

Modelul 636 este în primul rând extrem de ușor de operat, mașina putând să își facă treaba în spațiile publice în orice moment al zilei.

Operatorii au pentru aceasta avantajul unei cabine panoramice, complet vitrată pentru o vizibilitate ridicată și a unor comenzi facile și ergonomice.

Se poate strecura pe trotuare, pe alei de parcuri, pe sub arbori decorativi, în jurul băncilor sau în alte locuri greu accesibile, măturând și curățând diverse tipuri de pavaj fără a deranja trecătorii.

Construcție extrem de robustă și solidă

Construită integral din oţel inoxidabil de cea mai bună calitate si tratată împotriva coroziunii, 636 face faţă celor mai grele condiţii de lucru. Sistemul de suspensii complet independent – KONI – asigură un mod de deplasare confortabil, indiferent de tipul de teren sau obstacolele pe care se află. Automăturătoarea 636 este foarte uşor de întreţinut sau reparat graţie modului de acces facil la toate componentele maşinii.

Tehnologia CloudMaker® formează un “nor” fin de apă pulverizată în faţa periilor și folosește 3 nivele de filtrare, reducând simțitor impactul negativ asupra mediului înconjurător. În același timp, utilizând cu 70% mai puţină apă se optimizează costurile prin reciclarea apei folosite pentru curăţarea filtrelor, a rezervoarelor sau a duzelor de aspiraţie.

Rapid și productiv

Operatorul ajunge rapid si în siguranţă la destinaţie, datorită vitezei pe care o poate atinge 32 km/h cu ajutorul sistemului stabilizator Vari-track™ care presupune extinderea în afară a axului faţă, a transmisiei intregrale pe 4 roți și a sistemului de frînare independent, pe toate cele 4 roţi.

 

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți