Euriteh – furnizor de tehnologie în managementul deșeurilor

Livrări de echipamente

În 2015, pentru Oradea și județul Bihor decembrie este cu adevărat luna cadourilor. Precum un brav ajutor de Moș Crăciun, săptămânal Euriteh livrează câte ceva. După ce nu demult au ajuns utilajele pentru stația de compostare a sosit în sfârșit clipa în care putem să vă prezentăm primul 11 (plus rezervele) alcătuit de Scania pentru confruntarea cu deșeurile.

Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Bihor

Camioanele din imaginile de mai jos sunt furnizate în cadrul proiectului Implementarea unui Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Bihor. Destinațiile lor vor fi punctele în care Euriteh furnizează tehnologie pentru stații de sortare și de transfer și anume: Marghita, Salonta, Beiuș, Ștei, Săcueni și bineînțeles Oradea în stația de tratare mecano-biologică.

O nouă “Generație de aur”

Camioanele Scania dotate cu hooklifturile deja cunoscute de la Hyva zâmbesc la poza de grup. Fiecare dintre cele 14 camioane transferate de la suedezi este o vedetă, prin performanțele pe care le posedă și seriozitatea și rigurozitatea pe care o transmite.

În cifre, P370 arată cam așa:

  • 370 de CP la un cuplu maxim de 1900 Nm
  • norma de poluare Euro 6
  • 6 cilindrii in linie
  • cilindree 13 L
  • nivel de zgomot 80 dBA
  • axe 6×2

Rețetă pentru succes

Probabil cel mai important factor pentru alegerea titlului este calitatea partenerilor care au facut posibil acest punct din proiect: Scania România, Hyva România, Kontex Oradea (experți carosieri) și Schwarzmueller România (pentru remorcile extraordinar executate). Dacă ar trebui să folosim un singur atribut pentru fiecare din ei acela ar fi “ireproșabil”. Ne dăm seama după fiecare proiect tot mai mult că excelăm și noi cu siguranță la cel puțin un capitol: alegerea furnizorilor. Și credem că, pe lângă o echipă motivată și ambițioasă, un nucleu de furnizori serioși și profesioniști este cheia succesului în această industrie.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți