Romenvirotec 2016

EURITEH și WEHRLE prezintă la Romenvirotec 2016 soluții inovatoare pentru managementului deșeurilor!

Euriteh vă invită între 7 și 10 aprilie la Romenvirotec, expoziție internațională pentru tehnologii și echipamente de protecția mediului, care va avea loc în Pavilionul C6!

Romenvirotec a devenit de-a lungul timpului o platformă importantă atât pentru progresul tehnologic în domeniu, cât și pentru educarea publicului în vederea adoptării unei atitudini responsabile față de mediu.

EURITEH prezintă la Romenvirotec 2016 soluții inovatoare pentru managementului deșeurilor, și anume platformele de colectare selectivă a deșeurilor, soluție tehnică dezvoltată în vederea respectării legislației aplicabile în domeniul deșeurilor, inclusiv cea referitoare la sănătatea populației.

EURITEH a acumulat o experiență vastă în domeniul managementului deșeurilor în decursul celor 10 ani de când activează pe piața din România ca furnizor de tehnologii și echipamente menite să contribuie la îndeplinirea obiectivelor de reciclare impuse de UE.

Cartea de vizită a EURITEH este reprezentată de proiectele implementate cu succes pe tot teritoriul Romaniei. Misiunea companiei EURITEH este de a proiecta și implementa cu succes soluții pentru valorificarea deșeurilor, pentru tratarea apelor uzate și a levigatului, contribuind astfel la dezvoltarea unui mediu curat pentru comunitățile din România.

Partenerii Euriteh

Unul dintre avantajele competiționale ale Euriteh îl reprezintă alegerea unor parteneri de elită care oferă servicii și produse ireproșabile. Printre acești parteneri se numără companii din Germania precum Terra Select, Haas Recycling, Wehrle Umwelt, Avermann, MFT Membran Filtrations Technik, companii din Austria –Compost Systems, Ennox Biogas Technology, IWK Maschinenbau sau din Cehia – Bluetech.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți