Summitul de Integritate pentru Prosperitate Arad 2016

Transparency International România, Griffiths School of Management și Rotary Club a organizat în 15 martie Summitul de Integritate pentru Prosperitate la Hotel Continental din Arad. Evenimentul se derulează anual aflându-se la a șasea ediție. Scopul său este promovarea integrității ca element cheie al succesului în dezvoltarea mediului public și privat.

Integritatea este temelia afacerilor oneste și de success, iar modul în care știm să gestionăm situațiile dificile din mediul de afaceri contemporan constituie cartea de vizită a fiecărui antreprenor. Numărul victimelor şi martorilor corupției a determinat dezvoltarea mai multor programe și inițiative care să vină în ajutorul acestora. Societatea românească a ultimilor ani s-a confruntat cu o criză a valorilor autentice şi cu o rezervă marcată de a aborda integritatea şi conformitatea ca soluţii pentru dezvoltarea unui antreprenoriat sănătos.

În acest context, Summitul Integrității și-a propus ca principal obiectiv conturarea şi promovarea unui model de antreprenoriat social integru, pe care tinerii antreprenori şi nu numai, să îl poată multiplica prin forţa exemplului propriu.

Ediția Arad 2016 a abordat problema corupției și a integrității în domeniul comercial, economic și bancar, cu scopul de a oferi soluții practice care să facă posibil un model de antreprenoriat social relevant mediului economic din România și suficient de fiabil încât să garanteze sustenabilitate.

Compania Euriteh se identifică prin aceste valori, susținând activ și în mod constant aceste inițiative fiind interesată de viitorul comunității în care activează în special în ce privește educația, cultura și sănătatea.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți