Conferinţa Naţională Urban Concept

Oameni şi Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat în perioada 17-19 martie 2016, cea de-a XVI-a ediţie a Conferinţei Naţionale Urban Concept – dezvoltare urbană modernă în România. Evenimentul a avut loc în Predeal.

La conferință au participat cele mai importante organizații în domeniu, precum Ordinul Arhitecților din România (OAR), Uniunea Arhitecților din România, Registrul Urbaniștilor din România (RUR), Asociația Arhitecților Șefi de Județe din România.

N-am bucurat să facem cunoscut, în cadrul conferinței, produsul nostru “Platforme subterane de colectare selectivă a deșeurilor” (pentru care am primit și cateva aplauze). Prezentarea a fost susținută cu succes de colegul nostru, Adrian Peia.

Conferinţa Naţională Urban Concept a reunit peste 150 de persoane: arhitecţi şefi de oraşe, municipii şi consilii judeţene, preşedinţi de comisii de urbanism, arhitecţi privaţi, preşedinţi de asociaţii profesionale şi patronale din urbanism, construcţii şi dezvoltare urbană, reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, reprezentanţi de companii implicate în dezvoltarea urbană modernă în ţară, audiență care a fost entuziastă în legătură cu produsul prezentat “Platforme subterane de colectare selectivă a deșeurilor menajere” apreciind numeroasele beneficii pe care acest produs inovativ le aduce in managementul deșeurilor.

 

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți