Spitalul Judeţean a primit 50 de saltele antiescară de la Rotary Oradea 1113 și Euriteh

Colaborarea dintre Euriteh și Rotary Club este una firească, aparută natural prin împărtășirea acelorași valori: a servi mai presus de sine! Este principiul după care se ghidează cluburile Rotary, este principiul care ne-a adus alături în proiecte trecute, care ne-a adus împreuna la acest eveniment și, cu siguranță, ne va aduce împreuna și la alte proiecte sociale viitoare.

Responsabilitatea socială a fost corect înțeleasă și bine implementată la nivelul companiei Euriteh, care și-a aliniat propriile valori – bazate pe corectitudine, exigență, profesionalism – cu înțelegerea nevoilor din societate

Fără educație, sănătate, un mediu concurențial corect nu se poate ajunge la performanță. În drumul său către performanță, compania Euriteh a acumulat o experiență bogată în activități de implicare socială, pornind de la acțiuni educative în școli și grădinițe, mișcări sportive de masă, dar și implicarea în acțiuni menite să aducă un plus valoare în desfășurarea unui act medical de calitate.

Cu această ocazie ne aflăm alături de pacienții tratați de Spitalul Județean din Oradea, cărora încercăm să le aducem o șansă în plus în procesul de vindecare. Produsul pe care îl punem la dispoziția Spitalului Județean aduce un plus de calitate în actul medical de tratare al semenilor noștri aflați în gravă suferință.

Avem convingerea, chiar confirmarea medicilor de aici că saltelele care intră în dotarea secțiilor de reanimare vor contribui în procesul de vindecare al celor grav bolnavi.

O comunitate sănătoasă este o comunitate prosperă! Iar compania Euriteh și-a asumat angajamentul de a contribui la sănătatea comunității în care a crescut și s-a dezvoltat ca și companie

Descriere echipament medical:

Sistem antidecubit Antar compus din pompa cu presiune
reglabila si saltea antidecubit. La alternarea punctelor de contact cu pielea se face un masaj bland care permite o mai buna circulatie a sangelui si o buna oxigenare a tesuturilor, prevenind astfel formarea escarelor (leziunilor de decubit). Sistemul este silentios si economic uşor de instalat, utilizat si intretinut.

Caracteristici pompa:  – Pompa cu reglarea presiunii in functie de greutatea utilizatorului
Pompa: 220VAC/50Hz.7w.
Evacuarea aerului: 7-8l/min. Presiune: 70-130 mmHG. Ciclu de timp: 6 min. Greutatea pompei: 1.4 kg. Consum redus de energie.

Caracteristici saltea antidecubit:  Saltea realizata din material nontoxic de 0. 3mm grosime.
Celula de 7 cm inaltime.
Saltea lavabila cu margini pentru fixare.  Sustine maxim: 130 kg.
Greutatea saltelei: 2,1 kg, Dimensiunea saltelei: dupa umflare 200*90*7 cm. Greutatea sistemului: 3.5 kg.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți