Euriteh – Speaker la Smart City URBAN Project

Euriteh e Smart…
Ce inseamna Smart Cities? Nimic mai simplu: sunt orasele inteligente, in care primaria utilizeaza solutii de ultima generatie pentru a creste calitatea vietii locuitorilor sai.

Cum? Utilizand solutii moderne integrate de transport, infrastructura, comunicatii, educatie, sanatate, urbanism si servicii publice.

Sub umbrela ”Smart Cities” numerosi primari din peste jumatate din orasele tarii se intalnesc periodic cu provideri de tehnologie moderna ce poate fi integrata in orice oras din Romania. Compania Euriteh este prezenta, de asemenea, la astfel de evenimente, unde – alaturi de alte companii din Romania – furnizeaza solutii pentru cresterea calitatii vietii in mediul urban.

Orase verzi, orase wireless, orase smart – sunt sintagme care au luat forma concretului in comunitati precum Alba Iulia, Sighisoara, Brasov, Cluj, Timisoara, precum si in alte numeroase localitati mai mici din Romania.

Totul a inceput de la o discutie in cadrul evenimentelor Smart Cities.

Cu o solutie smart a fost prezenta si firma Euriteh, companie care a reusit sa dezvolte un produs care sa raspunda nevoilor unei comunitati, pe mai multe paliere: sanatate, educatie, estetica urbana, grija pentru mediu.

Intrunind cele patru calitati de mai sus, platformele subterane pentru colectarea selectiva a deseurilor realizate de Euriteh au fost apreciate de majoritatea participantilor. Solutia Euriteh se gaseste in localitati precum Bucuresti, Oradea, Alba Iulia, Tg Jiu, Rm Valcea, Sebes, Navodari, Mangalia precum si in alte cateva zeci de localitati mai mici din Romania.

Platformele subterane pentru colectarea selectiva a deseurilor vor fi integrate, incepand din anul 2017, in toate cartierele de blocuri noi ce urmeaza sa fie construite in Romania, majoritatea dezvoltatorilor imobiliari considerand solutia Euriteh ca fiind optima.

Platformele subterane inseamna:

Sanatate: depozitarea gunoiului in subteran impiedica raspandirea microbilor
Educatie: creste gradul de civilizatie urbana, colectare selectiva
Estetica urbana: platformele pot fi integrate in orice peisaj urban: langa blocuri, in parcuri, pe trotuare etc, ocupand de pana la 10 ori mai putin spatiu fata de punctele traditionale de colectare a deseurilor
Grija pentru mediu: colectarea selectiva inseamna reciclare, gunoiul depozitat in subteran inseamna reducerea semnificativa a mirosurilor degajate de gunoi, mai ales pe timpul verii.

Pe scurt, in jurul blocurilor din orice oras nu mai sunt vazute gunoaiele, nu mai exista miros neplacut iar spatiile destinate parcarilor, locurilor de joaca sau a spatiilor verzi poate creste.

 

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți