Euriteh – partner în cadrul celei de a VII-a ediții a conferinței internaționale ISWA și A.R.M.D.

A.R.M.D. și ISWA au organizat cea de a VII-a ediție a conferinței internaționale cu tema: “Situația managementului deșeurilor din România – între finalizarea proiectelor prin POS Mediu și finanțarea proiectelor prin POIM” ce a avut loc în perioada 28 – 30 iunie 2017, Mamaia – România.

La această conferință au participat operatori de salubritate, specialiști în domeniul gestiunii deșeurilor, cadre universitare și reprezentați ai autorităților centrale și locale cu atribuții în domeniu.

Temele seminarului au fost susținute de specialiști în domeniu, personalități recunoscute la nivel internațional, reprezentați ai unor firme de renume mondial și specialiști din ministere și alte instituții centrale.

În cadrul conferinței Euriteh a făcut o demonstrație pentru separarea deșeurilor menajere.

Printre echipamentele care au participat la demonstrație se numără tocărorul Tyron 1500 care este dotat cu separator magnetic,  ciurul rotativ T40 care separă deșeul pe 2 fracții: o fracție mai mică de 80 mm si una mai mare de 80 mm cu ajutorul tamburului cu perforații de 80 mm rotunde, separatorul cu aer W80 care separă deșeul pe densități cu ajutorul aerului și desfăcătorul de saci. 

 

 

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți