Blog

Euriteh | Tocător Tyron 1500 în deșeu verde

Euriteh a făcut o demontrație pentru separarea deșeurilor menajere la stația de sortare Aninoasa, jud. Dambovita. Tocărorul Tyron 1500 este dotat cu separator magnetic în deșeu verde.

Vezi articolul

Euriteh | Tocător Tyron 1500 și Ciur Rotativ T40 – Stație de sortare Aninoasa

Euriteh a făcut o demontrație pentru separarea deșeurilor menajere la stația de sortare Aninoasa, jud. Dambovita. Tocărorul Tyron 1500 este dotat cu separator magnetic iar ciurul rotativ T40 separă deșeul pe 2 fracții: o fracție mai mică de 80 mm si una mai mare de 80 mm cu ajutorul tamburului cu perforații de 80 mm… Read more »

Vezi articolul

Euriteh | Tocător Tyron 1500 și Ciur rotativ T40

Euriteh a făcut o demontrație pentru separarea deșeurilor menajere la stația de sortare Aninoasa, jud. Dambovita. Tocărorul Tyron 1500 este dotat cu separator magnetic în deșeu verde.  

Vezi articolul

Euriteh | Tocător Tyron 1500 în deșeu verde – Stație de sortare Aninoasa

Euriteh a făcut o demontrație pentru separarea deșeurilor menajere la stația de sortare Aninoasa, jud. Dambovita. Tocărorul Tyron 1500 este dotat cu separator magnetic în deșeu verde.  

Vezi articolul

Euriteh – partner în cadrul celei de a VII-a ediții a conferinței internaționale ISWA și A.R.M.D.

A.R.M.D. și ISWA au organizat cea de a VII-a ediție a conferinței internaționale cu tema: “Situația managementului deșeurilor din România – între finalizarea proiectelor prin POS Mediu și finanțarea proiectelor prin POIM” ce a avut loc în perioada 28 – 30 iunie 2017, Mamaia – România. La această conferință au participat operatori de salubritate, specialiști în… Read more »

Vezi articolul

Aplicaţii pentru autospeciale destinate companiilor de apă

Autospecialele furnizate de EURITEH SRL, sunt destinate pentru următoarele aplicaţii: Intervenţii la avarii reţele de canalizare; Întreţinere şi spălare reţele de canalizare; Prestări servicii. Detalii tehnice, configuraţie suprastructură, se poate face aici , precum şi solicitări personalizate tehnic sau solicitări pentru diverse aplicaţii specifice Intervenţii la avarii reţele de canalizare Pentru intervenţii la avarii reţele de… Read more »

Vezi articolul

Compania Euriteh, premiată pentru Performanţă Globală în Afaceri

În data de 25 octombrie 2016, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), în parteneriat cu Ministerul Economiei, Comerțului și Relației cu mediul de afaceri, a organizat cea  de-a XXIV-a ediţie a “Topului Naţional al Firmelor Private din România“, cel mai amplu eveniment anual dedicat… Read more »

Vezi articolul

Euriteh – Speaker la Smart City URBAN Project

Euriteh e Smart… Ce inseamna Smart Cities? Nimic mai simplu: sunt orasele inteligente, in care primaria utilizeaza solutii de ultima generatie pentru a creste calitatea vietii locuitorilor sai. Cum? Utilizand solutii moderne integrate de transport, infrastructura, comunicatii, educatie, sanatate, urbanism si servicii publice. Sub umbrela ”Smart Cities” numerosi primari din peste jumatate din orasele tarii… Read more »

Vezi articolul

Platformele subterane Euriteh premiate în cadrul Smart City Industry Awards 2016

Compania Euriteh a dezvoltat un produs inovator de depozitare a deseurilor. Platformele subterane reprezinta o varianta moderna  si imbunatatita a echipamentelor clasice, precum pubele sau containere. Platformele subterane de colectare selectivă a deșeurilor au fost apreciate de diferite organizații în domeniu, precum Ordinul Arhitecților din România (OAR), Uniunea Arhitecților din România, Registrul Urbaniștilor din România (RUR),… Read more »

Vezi articolul

Tehnologie de ultimă generație Terra Select pentru TMB Bihor

Șantierul stației de tratare mecano-biologică, sau TMB cum îi spunem noi, începe să fie populat de “fauna” tehnologică. Doi dintre acești mastodonți au ajuns de curând. Roșii ca focul și scumpe cât un Ferrari, fie că le numim site, ciururi sau sisteme de cernere aceste utilaje sunt indispensabile în procesarea deșeurilor solide municipale. Stația de… Read more »

Vezi articolul

Spitalul Judeţean a primit 50 de saltele antiescară de la Rotary Oradea 1113 și Euriteh

Colaborarea dintre Euriteh și Rotary Club este una firească, aparută natural prin împărtășirea acelorași valori: a servi mai presus de sine! Este principiul după care se ghidează cluburile Rotary, este principiul care ne-a adus alături în proiecte trecute, care ne-a adus împreuna la acest eveniment și, cu siguranță, ne va aduce împreuna și la alte… Read more »

Vezi articolul

Cea mai modernă stație TMB din Romania, powered by Euriteh

La mijlocul lunii aprilie, lucrările la stația de tratare mecano-biologică de la Oradea se află într-un stadiu avansat. În imaginile surpinse de dronă se pot vedea obiectivele în forma finală: clădirea de primire și cea de tratare mecanică, împreună cu biofiltrul – formând ansamblul care constituie primul pas al fluxului tehnologic. În partea opusă se… Read more »

Vezi articolul

Conferinţa Naţională Urban Concept

Oameni şi Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat în perioada 17-19 martie 2016, cea de-a XVI-a ediţie a Conferinţei Naţionale Urban Concept – dezvoltare urbană modernă în România. Evenimentul a avut loc în Predeal. La conferință au participat cele mai importante organizații în domeniu, precum Ordinul Arhitecților din România (OAR), Uniunea Arhitecților din România, Registrul… Read more »

Vezi articolul

Summitul de Integritate pentru Prosperitate Arad 2016

Transparency International România, Griffiths School of Management și Rotary Club a organizat în 15 martie Summitul de Integritate pentru Prosperitate la Hotel Continental din Arad. Evenimentul se derulează anual aflându-se la a șasea ediție. Scopul său este promovarea integrității ca element cheie al succesului în dezvoltarea mediului public și privat. Integritatea este temelia afacerilor oneste… Read more »

Vezi articolul

Romenvirotec 2016

EURITEH și WEHRLE prezintă la Romenvirotec 2016 soluții inovatoare pentru managementului deșeurilor! Euriteh vă invită între 7 și 10 aprilie la Romenvirotec, expoziție internațională pentru tehnologii și echipamente de protecția mediului, care va avea loc în Pavilionul C6! Romenvirotec a devenit de-a lungul timpului o platformă importantă atât pentru progresul tehnologic în domeniu, cât și… Read more »

Vezi articolul

Centrul de Management Integrat al Deșeurilor de la Galda de Jos

Cu trei proiecte majore derulate in paralel și nenumărate proiecte mai mici, Euriteh încheie cel mai prolific an din istorie. Toate previziunile de la începutul anului indicau lunile noiembrie și decembrie ca fiind apogeul livrărilor de tehnologie și utilaje. Deși accentul principal este pe proiectul de la Oradea în care Euriteh este antreprenor general, o… Read more »

Vezi articolul

Cea mai performantă autospecială combinată pentru canalizare din România

O cheamă Super 2000 – SPUTNIK și pe scurt este o autospeciala combinată cu sistem de reciclare a apei uzate pentru curăţare reţele de canalizare, echipată cu sistem de monitorizare video a spălării conductelor. Germanii de la Wiedemann & Reichhardt au reușit să pună pe roți un “chirurg al conductelor”, un adevărat “car de televiziune”… Read more »

Vezi articolul

Euriteh – furnizor de tehnologie în managementul deșeurilor

Livrări de echipamente În 2015, pentru Oradea și județul Bihor decembrie este cu adevărat luna cadourilor. Precum un brav ajutor de Moș Crăciun, săptămânal Euriteh livrează câte ceva. După ce nu demult au ajuns utilajele pentru stația de compostare a sosit în sfârșit clipa în care putem să vă prezentăm primul 11 (plus rezervele) alcătuit… Read more »

Vezi articolul

Măturătoarea stradală 636 Green Machines Tennant

Confortabilă și ușor de utilizat Intuitiva 636 face ca operatorul să lucreze tot timpul relaxat, datorită amplasării ergonomice a comenzilor și a vizibilităţii maxime din orice unghi. Scaunul reglabil și cu suspensii împreună cu radio/CD sunt dotări standard. Modelul 636 este în primul rând extrem de ușor de operat, mașina putând să își facă treaba… Read more »

Vezi articolul

Prezentarea Euriteh și a celor mai recente proiecte derulate

Cine suntem și ce facem? Puteți privi Euriteh ca fiind asemănătoare unui șerpaș, o companie pasionată de provocare, expertă în tehnologia de management a deșeurilor, cu experiență în proiecte complexe, abilă și pregatită să depășească obstacolele care apar pe drumul implementării sistemelor de reciclare în România. EURITEH oferă cu adevarat soluții ADAPTATE LA MEDIU. Care… Read more »

Vezi articolul

Euriteh – furnizor tehnologie pentru TMB Alba

Săptămâna aceasta am mai făcut un pas spre finalizarea proiectului din județul Alba, “Construirea Centrului de management integrat al deșeurilor Galda de Jos”, livrând cele trei camioane cu hooklift pentru stația de sortare și stația de tratare mecano-biologică. Și în acest proiect am putut conta pe profesionalismul și promptitudinea partenerilor noștri. În formula aceasta am… Read more »

Vezi articolul

Legea ambalajelor – modalitatea de gestionare a ambalajelor şi a deşeurilor de ambalaje

Parlamentul a adoptat legea nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor şi a deşeurilor de ambalaje. Aceasta a intrat în vigoare în 2 noiembrie. Prioritatea este prevenirea producerii deşeurilor de ambalaje. Suplimentar, legea reglementează reutilizarea ambalajelor, reciclarea şi alte forme de valorificare a deşeurilor de ambalaje. Textul integral al legii îl puteți găsi aici…. Read more »

Vezi articolul

Euriteh – furnizor de tehnologie pentru SMID Bihor

Avem o pasiune, pe care cu siguranta o intuiti deja: tehnologia. Mai exact tehnologia potrivita la locul potrivit, obiectivul nostru primordial fiind utilitatea. Cand alegem un producator de utilaje, analizam si intoarcem pe toate fetele fiecare aspect esential, fiecare caracteristica, inainte de a lua decizia finala. In acest caz am ales din nou producatorul italian… Read more »

Vezi articolul

Platforme cu containere subterane în Fălticeni

In octombrie 2014 am inaugurat împreună cu Primăria Municipiului Fălticeni –  prima  platformă subterană pentru colectarea selectivă a deşeurilor menajere. Fără mirosuri neplăcute și fără mizerie. Două din problemele pe care orice fălticenean le întâlnește în spațiul pubelelor cu gunoaie vor dispărea grație unui nou tip de container. Acest sistem nou de colectare a deşeurilor… Read more »

Vezi articolul

Platforme cu containere subterane în Bumbeşti – Jiu

In octombrie 2014 am inaugurat împreună cu firma Polaris M Holding –  8  platforme subterane pentru colectarea selectivă a deşeurilor menajere în oraşul Bumbeşti-Jiu. Detalii despre platformele cu containere subterane gasiti aici.

Vezi articolul

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți