Managementul deșeurilor

Autogunoiera 13mc Iveco

Vehicul cu compactare pentru colectarea şi transportul deşeurilor menajere, cu capacitatea de 13 m3, echipat cu dispozitiv de ridicare a europubelelor şi containerelor de 120, 240 şi 1100 litri. Produsul este disponibil pe stoc cu livrare imediată. Descarcă oferta

detalii

Autospeciale

Euriteh comercializează autogunoiere având suprastructuri cu capacități cuprinse între 4 – 22 m3, cu sau fără comprimarea deșeurilor.

detalii

Echipamente pentru tratarea deșeurilor

Euriteh furnizează echipamente pentru managementul deșeurilor cum ar fi: tocătoare primare, tocătoare secundare, desfăcătoare de saci, sisteme de cernere, separatoare balistice, benzi transportoare și sisteme de separare (Windsifter).

detalii

Stații de sortare și transfer

Stațiile de sortare a deșeurilor separă deșeurile menajere colectate selectiv de către populație în pubele personalizate de deșeurile în amestec: deșeu reciclabil amestecat cu deșeu biodegradabil.

detalii

Prese de balotat

Presele Austropressen oferă o eficiență maximă și presează cu ușurință hârtie, carton și alte materiale de împachetat, realizând baloți compacți și bine legați.

detalii

Sortatoare – concasoare ALLU

Cupa concasor sortator ALLU seria D este un accesoriu versatil pentru un excavator, încărcător frontal, sau buldoexcavator. Cu concasorul sortator puteți sorta, concasa, pulveriza, aerisi, amesteca, alimenta și încărca diferite materiale, toate acestea într-o singură etapă.

detalii

Stabilizare – decontaminare sol

Euriteh distribuitor al sistemului de stabilizare în masă produs de ALLU Finland Oy Stabilizarea în masă este o metodă de îmbunătățire a calității pământului, pentru fundațiile cu sol moale (lut, turbă, noroi, sedimente dragate), unde liantul este amestecat cu solul care urmează a fi tratat. Ca rezultat al tratamentului, proprietățile de rezistență și deformare ale… Read more »

detalii

Stație de sortare Aninoasa, jud. Dambovita

Denumirea proiectului: Stație de sortare Aninoasa, jud. Dambovita Date tehnice: Stație de sortare a deseurilor: 7.500 t/an Beneficiar: Consiliul Judeţean Dambovita, jud. Dambovita Beneficiar: Consiliul Judeţean Dambovita, jud. Dambovita

detalii

Stație de sortare și transfer Novaci

Denumirea proiectului: Stație de sortare și transfer Novaci Date tehnice: Stație de sortare si transfer a deseurilor: cca. 4.000 t/an Beneficiar: Primăria Novaci, județul Gorj

detalii

Stații de sortare și transfer SMID Bihor

"Construire stații de transfer, stații de sortare și platformă de stocare temporară" în cadrul proiectului "Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Bihor"

detalii

Furnizare tehnologie | Utilaj greu, Societatea Naţională a Sării S.A.

Euriteh a furnizat un ]ncarcator frontal Venieri, model VF 18.63 B de 22 tone cu o cupă cu lama detașabilă de 3,6 mc pentru Societatea Naţională a Sării S.A. – Sucursala Salina Praid.

detalii

Închiderea depozitelor urbane neconforme | SMID Hunedoara

Denumirea proiectului: Proiectare și execuție de lucrări aferente proiectului „Extinderea Stației de Sortare de la depozitul Albota și îmbunătățirea Stațiilor de Compostare Campulung și Albota” Date tehnice: Închidere depozit neconform Aninoasa S=8.000 mp (180.000 mc) | Închidere depozit neconform Hunedoara S=52.800 mp (1.600.000 mc)

detalii

Sistem de Management Integrat al Deșeurilor | Maramureș

În cadrul proiectului SMID Maramureș, Euriteh în parteneriat cu Europlast Romania a livrat cele 9 camioane de mare tonaj pentru Stațiile de Transfer din Sighetu Marmației, Moisei și Targu Lapus.

detalii

Stație de sortare și transfer Petroșani (Hunedoara)

Denumirea proiectului: Proiectare și execuție "Construirea statiei de sortare si a statiei de transfer in Petrosani in cadrul Proiectului "Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Hunedoara" Date tehnice: Stație de sortare a deșeurilor: 15.980 t/an Stație de transfer a deșeurilor: 42.571 t/an

detalii

Construirea stației de tratare mecano-biologică, Oradea | SMID Bihor

Denumirea proiectului: "Construirea stației de tratare mecano-biologică, Oradea", în cadrul "Sistemului de management integrat județul Bihor" Date tehnice: Stație de tratare Mecanico-biologică: 60.000 t/an Beneficiar: Consiliul Judeţean Bihor, jud. Bihor

detalii

Centrul de management al deșeurilor - Galda de Jos (Alba)

Denumirea proiectului: "Construirea Centrului de Management integrat al deseurilor (depozit de deșeuri, stație de sortare, stație de tratare mecanico-biologica) Galda de Jos, Jud. Alba"

detalii