Tratarea apelor

Autovidanje – Autocurățitoare

Suprastructurile echipamentelor se monteaza pe diverse marci de autosasiuri, combatibile cu necesarul de putere al suprastructurii si cu sarcina utila autosasiu, mai mare decat necesarul de masa utila pentru suprastructura, cu rezervoarele incarcate la maxim.

detalii

Potabilizare

Potabilizarea apei înseamnă în principal tratarea acesteia în scopul reducerii conținutului de materii poluante sau contaminante sub pragul impus prin legislația romană și cea europeană, astfel încât această să nu pună în pericol – în urmă consumului acesteia – sănătatea omului sau a animalelor. Procesul de potabilizare presupune mai multe etape însă, în funcție de… Read more »

detalii

Epurare

Euriteh oferă tehnologii membranare de epurare patentate (ultrafiltrare, nanofiltrare și osmoză inversă). Aplicațiile cu membrane sunt cele mai eficiente în reținerea din apă a contaminanților, a microorganismelor și chiar a ionilor, asigurând o epurare eficientă.

detalii

Construirea stației de tratare mecano-biologică, Oradea | SMID Bihor

Denumirea proiectului: "Construirea stației de tratare mecano-biologică, Oradea", în cadrul "Sistemului de management integrat județul Bihor" Date tehnice: Stație de tratare Mecanico-biologică: 60.000 t/an Beneficiar: Consiliul Judeţean Bihor, jud. Bihor

detalii

Centrul de management al deșeurilor - Galda de Jos (Alba)

Denumirea proiectului: "Construirea Centrului de Management integrat al deseurilor (depozit de deșeuri, stație de sortare, stație de tratare mecanico-biologica) Galda de Jos, Jud. Alba"

detalii