Componente SMART

Alimentare cu energie electrică prin panou fotovoltaic

Fiecare platformă poate fi dotată cu un panou fotovoltaic de dimensiuni reduse ce poate susține alimentarea dispozitivelor SMART. Nu este necesară coectarea la rețeaua de energie electrică.

Acces cu card

Accesul poate fi restricționat astfel încât doar persoanele deținătoare de card de acces pot utiliza platforma.

Coșurile de inserție pot fi dotate cu sistem de deschidere electronic bazat pe un cititor de card, similar cu cel utilizat pe scară largă la accesul în scara blocului cu interfon.

Această facilitate reprezintă unica soluție de aplicare coerentă a politicileor publice locale referitoare la sancționarea utilizatorilor ce nu respectă colectarea selectivă, deoarece accesul nu este doar restricționat ci și destinat unui grup definit de utilizatori.

Senzori de umplere și sistem de monitorizare

Platformele pot fi dotate cu senzori de umplere ce comunică centralizat datele în vederea atenționării operatortului de salubrizare.

Sistemul de monitorizare centralizat al gradului de umplere conduce la eficientizarea semnificativă a serviciului de colectare a deșeurilor, astfel:

  • Semnalizează operatorul cu privire la punctele ce trebuie colectate imediat;
  • Poate optimiza automat traseele de colectare reducând astfel distanțele si implicit costurile de aferente;
  • Oferă informații relevante despre coeficientul de utilizare a capacității fiecărei platorme în vederea construiri unei statistici referitoare la indicele de generare și nu numai;
  • Oferă Delegatarului posibilitatea monitorizării eficiente și cu costuri reduse a activității operatorului de salubrizare;
  • Oferă delegatarului baza de date necesară acceptării rapoartelor cantitative ale operatorului de salubrizare – un control eficient asupra cantităților de deșeuri colectate.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți