Informații generale

Platformele subterane de colectare a deșeurilor sunt o alternativă la platformele clasice, reprezentate de țarcuri în interiorul cărora se amplasează containere / pubele.

Platformele subterane sunt compuse din:

  • în subteran – cuva de beton impermeabilă și structura metalică elevatoare [prevazută cu  sistem hidraulic], în care se amplasează 4 containere de colectare deșeuri de 1,1 mc;
  • în suprateran – platforma metalică prevăzută cu 4 coșuri de inserție deșeuri, din inox [crud sau vopsit] cu sistem de rabatare a capacului. Platforma supraterană poate fi finisată cu orice tip de materiale [beton, asfalt, gresie / piatră, pavaje de diferite tipuri și modele, etc]

Destinație

Platformele subterane sunt destinate colectării selective a deșeurilor municipale și asimilabile [menajere], pe maxim 4 fracții. O platformă este prevăzută cu 4 coșuri de inserție care pot fi destinate, în funcție de Regulamentul de Salubrizare local, fracțiilor de deșeuri stabilite.

Punctele de colectare subterane sunt destinate în principal serviciului public de salubrizare a localităților, însă acestea pot fi utilizate și în cadrul unor fluxuri de deșeuri diferite de cel al deșeurilor menajere [după caz].

Aplicații în colectarea selectivă

Coșurile de inserție pot fi destinate fracțiilor de deșeuri dorite a fi colectate. Marcarea coșurilor de inserție se poate realiza:

  • Prin etichetare simplă;
  • Prin vopsire și etichetare, conform codificării legale de culoare pentru tipurile de deșeuri ce se colectează selectiv.

Opțiunile de marcare explicitate mai sus se stabilesc de către Client și nu determină o variație a prețului [opțiuni incluse].

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți