Prese de balotat

Prese de balotat cu acționare verticală

Presele marca Austropressen sunt realizate la cele mai înalte standarde tehnice și de siguranță a muncii. Oprirea de siguranță special proiectată și implementată asigură desfășurarea procesului de presare în siguranță maximă.
Presele Austropressen oferă o eficiență maximă și presează cu ușurință hârtie, carton și alte materiale de împachetat, realizând baloți compacți și bine legați. Sistemul antideformare dezvoltat de specialiștii de la Austropressen este garanția calității pistonului în ciuda dimensiunilor relativ reduse.
Presele cu acționare verticală a pistonului pot fi achiziționate cu una, două sau mai multe compartimente, ceea ce facilitează selectarea și presarea deșeurilor după tipul de material. Compartimentele se pot atașa sau detașa oricând. Numărul de compartimente depinde de câte tipuri de deșeuri se doresc a fi compactate. În ciuda puterilor lor de presare și a deschizăturii mari pentru alimentare, presele au nevoie de foarte puțin spațiu de instalare.

Prese de balotat cu acționare orizontală

Presele marca Austropressen cu acționare pe orizontală a pistonului de presare, se regăsesc în mai multe variante constructive. Presează cu ușurință carton, hârtie, polistiren, folie, PET, conserve, recipiente din plastic sau aluminiu, găleți de vopsea de până la 25 l și butoiașe din metal ușor de până la 200 l. Chiar și materiale voluminoase pot fi presate fără efort datorită deschizăturii mari pentru alimentare.
Exploatarea acestora este foarte simplă, totul se reduce la alimentarea presei cu material, închiderea capacului și activarea sistemului de presare prin apăsarea unui singur buton. Presarea și revenirea pistonului în poziția neutră sunt automate. Această procedură se repetă până când balotul ajunge la greutatea dorită în funcție de tipul deșeului presat. Sistemul special de legare permite ancorarea balotului cu ușurință, iar evacuarea balotului se face automat.
Toate presele marca Austropressen sunt echipate cu ușă hidraulică, deschizătura pentru alimentare fiind prevăzută cu una sau două uși rabatabile și grilaj de protecție. În combinație cu sistemul de basculare a deșeurilor acestea sunt soluția ideală pentru depozite și industrie.
Avantajele acestor prese sunt sistemele automate cu care sunt echipate și care presează la capacitate maximă hârtie, carton, folie, materiale textile, doze și conserve din metal usor. Astfel transportul baloților se face cât mai eficient și se pot produce baloți cu greutate cuprinsă în 100-700 kg.

Prese de balotat tip canal APK

Presele automate tip canal APK sunt soluția perfectă pentru depozitarea economică a deșeurilor. Acestea sunt disponibile în mai multe variante constructive cu putere de presare cuprinse între 10-125 de tone. Aceste prese fiind automate sunt în continuă mișcare, împreună cu sistemul de basculare al deșeurilor, este o bază solidă pentru a soluție ieftină și modernă de rezolvare a problemei deșeurilor. Rampa de alimentare și cele doua sisteme de tăiere asigură un flux continuu de balotare.
Un alt avantaj este sistemul de reglare a presiunii balotului pe toate cele trei direcții. Sistemul hidraulic este echipat cu pompă radială, autoreglatoare și silențioasă marca Bosch. Acest sistem combină viteza maximă de presare cu un consum mic de energie.
Presa este echipată cu un sistem electronic de control programabil, ce poate fi extins la cererea clientului. “Inima” preselor APK este un sistem automat de strângere a balotului, numit Drillfix. Acest sistem de strângere și legare garantează producerea unui balot foarte robust și compact.

Benzi de legat baloți

Caracteristici tehnice: – material: poliester textil – 400 ml / bobină – 16 mm lățime – rezistență la rupere: 600 daN

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți