Sinteza avantajelor

Aspect arhitectural și confort urban

Platformele subterane oferă un aspect arhitectural modern, optimizat, eliminând în acelașii timp toți factorii de disconfort urban [prezența mirosurilor, a animalelor, a insectelor, a rozătoarelor și cel mai important, elimină riscurile privind sănătatea publică].

Reducerea pe termen lung a costurilor

Costurile de mentenanță aferente platformelor subterane sunt nesemnificative cu raportare la impactul în tariful aplicat utilizatorilor. În urma analizelor financiare, costul cu întreținerea platformelor subterane este redus cu cel puțin 300% față de cel aferent platformelor clasice [containere mai ieftine, reducerea totala a costurilor cu degradarea  / vandalismul / furtul containerelor, reducerea costurilor cu deratizarea, dezinsecția și dezinfecția, etc]. Transpunerea acestor reduceri de costuri pe termen lung îmbunătățește indicatorii financiari ai investiției.

Monitorizare și statistică – politici publice

Statistica bazată pe informații reale, auditabile, reprezintă premisa îmbunătățirii politicilor publice în domeniu.

Sistemele SMART au ca obiectiv creșterea capacității administrartive în aplicarea normelor locale și / sau a legislației dar mai ales controlul eficient asupra serviciului de salubrizare.

Cunoașterea în fiecare moment a gradului de umplere a fiecărui container, constituie informatia fudamentala de natura statistica ce poate conduce la modificari extrem de eficiente in organizarea serviciului de salubrizare cu impact direct asupra optimizării costurilor de natură financiară.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți