Sortatoare – concasoare ALLU

Cupa concasor sortator ALLU seria D este un accesoriu versatil pentru un excavator, încărcător frontal, sau buldoexcavator. Cu concasorul sortator puteți sorta, concasa, pulveriza, aerisi, amesteca, alimenta și încărca diferite materiale, toate acestea într-o singură etapă. Poate procesa mai multe tipuri de materiale, cum ar fi: soluri de suprafaţă, compost, turbă, cărbune, sol rezidual, sticlă, asfalt, calcar, deşeuri din demolări, etc.

Date tehnice
Exista 2 variante constructive: pentru concasare sau sortare normală (fragmente 40-100mm), respectiv sortare fină (fragmente 15-25mm). Capacitatea concasorului sortator este cuprinsă între 0,6 m3 și 3,4 m3 (SAE) și are dimensiunile de gabarit între 1110 x 1280 x 1250 mm și 1700 x 1770 x 3150 mm, în funcție de model. Funcționează prin rotirea celor 2, 3 sau 4 tamburi cu ciocane sau discuri, acționarea fiind hidraulică. În funcție de capacitate și de materialul ce urmează a fi prelucrat, utilajul purtător trebuie să aibă masa cuprinsă între 10 – 45 tone dacă se montează pe excavator, sau între 5 – 30 tone pentru încărcător pe roți sau buldoexcavator. Volumul de material prelucrat este de cca. 40 – 200 m3/h, în funcție de model și de aplicație.
Aplicații
  • Mărunțire sau concasare de argilă, asfalt, sticlă, deșeu lemnos, var, gips, sare, etc
  • Cernerea solului
  • Umplerea de șanțuri cu materialul extras anterior, după cernere
  • Aerarea compostului
  • Amestecarea diferitelor materiale (nisip, argilă, etc)
  • Procesarea solurilor contaminate
  • Cernere și pulverizare de cărbune
  • Procesare de deșeuri din demolări
Euriteh este distribuitorul oficial în România al firmei ALLU Finland Oy.
ALLU Finland Oy proiectează și produce concasorul sortator, sistemul de stabilizare în masă a solului, plăci compactoare. În ceea ce privește produsul principal al companiei – concasorul sortator – ALLU este lider mondial de piață cu o cotă de peste 80%. Compania a fost înființată în 1985, are sediul în Orimattila, Finlanda și subsidiare în Germania, Franța, Marea Britanie, Argentina, SUA și China. În ansamblu, reteaua de distribuție acoperă 30 de țări.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți